NISMO MENTORI,A TAKMIČARI SU DVOSTRUKE LIČNOSTI: Bosanac se nema s kime takmičiti

dragan stojkovic bosanac zvezde granda 750x553 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Producenta Dragana Stojkovića Bosanaca mnogi ne vole zbog jasnog stava i čovjek je koji ne pravi kompromis.

– Kao i u svemu, do pokazuje da se kod naroda vidi da su dvostruke ličnosti. Evo, takmičari dođu u “Zvezde Granda” i pevaju pop muziku, a onda odu na svadbu ili kod kuće i pevaju i slušaju narodnjake, i od tih narodnjaka i žive.Zašto Bosanci često prolaze dalje? Pa, zato što oni dođu u takmičenje i pevaju sevdalnike uz koje su odrasli. I onda samo malo nadograde i to je to. Pa, ljudi kada pređi 30 godina, oni se vraćaju narodnjacima. Zato što se vraćaju onoj muzici uz koju su zapravo odrasli. To je isto kao što svi želimo kolače kakve su nam bake pravile. I nikada neće novi kolači biti dobri kao oni što su nam bake pravile, jer nas to podsjeća i na mladost – rekao je

ČITAJ JOŠ:  Oslijepila dok je tetovirala očne jabučice, ali kaže kako ne žali jer je njene tetovaža čine jačom

On smatra da kod mlađih generacija, koje pokušavaju da pokupe svetske trendove, zapravo nedostaje obrazovanje, ali i ti novi pevači zapravo imaju i pogrešne uzore.

– Prvo, mi zapravo nismo nikakvi mentori. Mentori postoje na fakultetima. Niti smo mi profesori, niti su oni studenti. Drugo, nama u ugovoru nigdje nije stajalo da mi treba da budemo mentori takmičarima. To je naknadno uvedeno zbog šoua. Znači da ja u svoje slobodno vruheme treba da radim sa takmičarima i onda njih neko drugi preuzme. Ja na kraju uvijek uzmem nekoliko takmičara čisto da ne ispadne da sam bezobrazan i bahat, ali taj posao mi nemamo po ugovoru. I mi, članovi žirija, trebalo bi između sebe da se takmičimo kao mentori. Ja samo nemam sa kim da se takmičim- rekao je. 

ČITAJ JOŠ:  Dinja kao lijek i osvježenje
GODISNJICA
MARKETING