NIŠTA NE TRAJE CIJELI ŽIVOT: Zorica Brunclik o svađi sa suprugom Kemišem

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pjevačica narodne muzike Zorica Brunclik ispričala je jednom prilikom da tokom korone nije gubila vrijeme, već je poradila na fizičkom izgledu.
Njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš i ona odlučili su se za dijetu, koju je Brunclikova ocijenila uspješnom.

– Dogovorili smo se kad je počela korona, jer nemamo posla, da bar skinemo kilažu. On je smršao 14 kilograma za četiri mjeseca, a ja sam 10,5. Ponosni smo i rekli smo “super” – otkrila je zadovoljno ona.

Iako su dugo u braku, ona nikad ne zaobilazi da istakne kako njeguje odnos sa harmonikašem, koji traje već decenijama, a nedavno je i svoj rođendan proslavila sa Kemišom u kućnoj varijanti. Pjevačica je zadovoljna jer suprug i poslije toliko vremena umije da je iznenadi lijepim gestovima i poklonima.

– Vjerovatno da je on neko ko dobro osluškuje, a nas dvoje smo 35 godina u braku. Datumi se podrazumijevaju, sve mi je bitno i u svakom trenutku volim da da dobijem poklon, šta god da je. I od bilo koga – ispričala je pjevačica, a onda priznala šta bi voljela.

– Moja neostavrena želja je da odem u Kinu, a Miroljub ne želi da ide na tu destinaciju. Bilo je riječi da ću sa kćerkom da odem, ali nas je ovo sad spriječilo – kaže Zorica i objašnjava šta je važno u braku.

– Spoj pogleda onoga ko vam se dopadne ne garantuje da ćete ostati za cijeli život, ali poslije toga treba duše da se slože. E, naše su složene. Nas dvoje znamo da se posvađamo i te kako, naročito zbog karata. On voli nepošteno da igra – nasmijala se Brunclikova.

Espreso