Portal 072info

NISTE U VEZI: Evo tri stvari koje je dobro znati

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Niste u vezi, evo koje tri stvari je dobro znati?!

1. Najvažnija osoba koju ćete upoznati u životu ste vi.

Brojne sate i golemu količinu energije utrošili smo u to da što bolje upoznamo osobu za koju smo pomislili da je ona prava, ona s kojom ćemo realizirati vezu. Na tom smo putu često po strani ostavili pitanje “A tko sam ja?”. Međutim, tajna pronalaska onoga tko će nam doista odgovarati upravo je u tome: moramo se prvo pobrinuti za sebe, uložiti vrijeme u razvoj osobnosti, stvoriti interese, vizije, duhovni put i sustav vrijednosti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Moramo otkriti što nas doista ispunjava, što je “ono nešto”, iskra koja nas pokreće, točka u nama na koju se oslanjamo. Naposlijetku, ne možemo znati što želimo od budućeg partnera ako ne znamo što želimo od života, piše Sensaklub.

2. Uvijek ćete privući onakvu osobu kakvu smatrate da zaslužujete.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svi mi na neki način imamo istaknutu cijenu. Mnogi svoju vrijednost vežu uz vanjsku pojavnost, uspjeh, moć. Međutim, kakva god cijena bila istaknuta na nama, mi smo ti koji smo je formirali i istaknuli. Nitko drugi to nije učinio za nas. Često kroz život idemo podcjenjujući sami sebe. Mislimo da nismo dovoljno dobri, pametni ili lijepi.

Ako ne uvidimo koliko smo doista vrijedni, donosit ćemo odluke temeljene na podcjenjivanju, putovati mnogim trnovitim putovima i pitati se kako to da baš svaki put nailazimo na one koji nas ne poštuju, ne razumiju, ne vide, ne cijene. Iako smo pripadnici zapadnoga kršćanskoga kruga, zaboravljamo onu temeljnu misao da nas je Bog stvorio na svoju sliku. U čemu je onda problem? Ako će vas netko cijeniti prema vrednotama konzumerističkoga svijeta, možda to i nije osoba za vas?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

3. Pronaći ljubav je važno, ali važnije je ne izgubiti se u potrazi.

Na svijetu smo prije svega kako bismo pronašli svoju svrhu, a ne partnera. Veza ili brak dio su veće slike našega života, to su karike u lancu, a ne jedina svrha. Pronaći ljubav dio je našega života, dio koji može život učiniti vrednijim, no posve se izgubiti u potrazi za partnerom znači ne razumjeti što je to ljubav.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME