AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Zvijezde nam otkrivaju da su upravo ovi horoskopski znakovi najpametniji među nama.

Vodenjak

Jedni su od najpametnijih jer imaju tu naviku da sve propuštaju kroz filtere svog inteligentnog uma. Mogu se izdignuti iznad situacije i lako pronaći rješenje. Poznati su kao usredotočen, inventivan znak koji je uvijek hladne glave.

Djevica

Oni uvijek postavljaju pitanja, a po tome su i poznati po svojoj genijalnosti. Zanimaju ih mnoge stvari, čak i one stvari koje mnogi uzimaju zdravo za gotovo, piše Flaming catalog. Ukoliko nema rješenja za problem ili je teško naći neki odgovor, Djevica će onda naći neki svoj odgovor. Stalno razmišljaju i stvaraju i ne vole ni s čim odugovlačiti, bilo da je riječ o popravljanju slavine koja curi ili pronalaženju filozofskog odgovora na neko pitanje.

Škorpion

Ne možete tek tako prevariti Škorpiona jer se on ne da tako lako. Sigurno ne želite da iskoriste svoju inteligenciju kao oružje protiv vas, vjerujte nam na riječ. Teško ih je prevariti zbog njihove mentalne snage, perceptivne inteligencije i intenzivnosti. Odlično barataju informacijama do kojih su došli, pogotovo uz pomoć vida. Njima ne promaknu ni informacije koje svima nekako skliznu s uma, prenosi superzena.net.