b1343deb77650280695e42259792d3806d516be9 e1625080789751 750x409 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Mahir Mulalić iz Gračanice odnio je pobjedu u 14. sezoni “Zvezda Granda”, a gostujući u Grandovoj emisiji otkrio je da je svoj trijumf posvetio majci koja je tokom takmičenja preminula od posljedica korona virusa.

– Svako od nas je mogao da pobijedi, jer je ovo definitivno najjača pjevačka sezona. Ali narod je birao – rekao je Mahir, pa sa suzama u očima nastavio:

– Ja bih ovu pobjedu posvetio svojoj majci. Ona je bila najveća snaga na ovom putu i jako mi je žao što nije ovdje sa mnom da slavi. Ne znam šta da kažem, majko, sem ljubim te puno.

Ove riječi dirnule su sve u studiju. Njegovi saborci iz finala bili su na nogama i aplaudirali, Sanja Kužet se rasplakala, a Voja Nedeljković mu poljubio ruku, pa s knedlom u grlu zatražio da objasni gledaocima šta se zapravo desilo.

– Majka se razboljela od korona virusa i u sedam, osam dana se sve izdešavalo. Počela je da se oporavlja, sve je bilo ok, samo se u jednom trenutku nešto desilo i napustila nas je. Ja sam tad preskočio peti krug, a u dogovoru sa produkcijom i Marijom Šerifović za mene je najbolje bilo da se vratim u takmičenje. Upravo je to i bila želja moja majke – objasnio je pobjednik ovogodišnje sezone “Zvezda Granda”.

-Time je tvoja pobjeda veća jer kad je bilo najteže, ti si bio najbolji – konstatovala je voditeljica Vesna Milanović.