k3tvvft2 169 750x422 1
AUTOR: H.D.
DATUM: pro 5, 2021 @ 17:00
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Da bi scenski izvođač bio jedinstven i prepozantljiv, pored glasa, stasa, harizme i energije nerijetko mora da se istakne i neobičnim imenom ili nadimkom upravo se time vodio i mladi pjevač, kompozitor i tekstopisac Mihajlo Veruović široj publici poznat je pod imenom Vojaž.

Mihajlo nije imao baš idealno djetinjstvo. Iako je rođen u Beogradu, kada je imao samo dvije godine, sa majkom i bratom preselio se u Francusku.
Kako je ranije rekao medijima, na preseljenje u stranu zemlju bili su primorani zbog sopstvene bezbjednosti, jer je Vojažev otac Milan Veruović ranjen tokom atentata na pokojnog srpskog premijera Zorana Đinđića.

Upravo zbog preseljenja, a kasnije i česth putovanja, mladi izvođač je riješio da se u svijetu muzike predstavi kao Vojaž, odnosno Voyage što na francuskom jeziku znači „put“ ili „putovanje“.

On je svojevremeno otkrio kako je dobio svoje scensko ime.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Moj otac je bio telohranitelj Zorana Đinđića i nakon atentata na njega, u Srbiji nije bilo sigurno za nas. Morali smo porodično da odemo iz zemlje. Tako je nastao Vojaž, što znači put, na francuskom. Meni se to svidjelo i to sam prisvojio kao svoje – ispričao je reper.

LIDER