Portal 072info

NJIHOVO ‘DA’ JE VJEČNO: Ovi horoskopski znakovi najbolji su materijal za brak

Niko ne ulazi u brak s idejom da bi se mogao raspasti, već s pomisli da će uspjeti i provesti ostatak života u ljubavi i sreći.

Kada bračna kola krenu nizbrdo, neki smatraju da je najbolje vezu privesti kraju, a drugi pak ulažu velike napore kako bi ostali sa svojim partnerom, u dobru i u zlu, baš kako su obećali.

Bik
Osobe rođene u znaku bika teže stabilnosti, tako da je ideja bračnog života njima ostvarenje snova. Izuzetno su pouzdani i oslonac su svom partneru. Ako osjete da je stabilnost njihovog braka narušena, nakratko će se povući u sebe, ali će pritom pokazivati svoje nezadovoljstvo svakom prilikom.

Bikovi nemaju dlake na jeziku, a u raspravama uvijek imaju dobre argumente pa će njihov partner vrlo dobro znati što je pogrešno učinio i što se od njega očekuje kako bi to ispravio.

Bikovi su jako osjetljivi po pitanju preljub. Ako do toga dođe, bit će jako povrijeđeni jer smatraju da su dovoljno dobri da svom partneru pruže sve što želi pa su skloni ljubomornim ispadima.

Skloni su ispred partnerovih očiju zavoditi treće osobe, ali ne zato što im nedostaje uzbuđenja, već kako bi mu pokazali što može izgubiti.

Ipak, bikovi su vrlo rijetko oni koji samoinicijativno odluče skončati brak.

Rak
Pripadnici ovog znaka stvoreni su za brak i obitelj. Veliki su emotivci koji su vrlo privrženi obitelji. Ako nisu sretni u braku, ni ostatak života im neće biti uspješan. Upravo su zbog toga rakovi u vječnoj potrazi za idealnim partnerom koji će zaokružiti njihovu životnu priču.

S obzirom na svoju osjećajnu prirodu, nesuglasice ih veoma pogađaju. No, sve da im je brak i pred krahom, oni će svoj obiteljski život i dalje predstavljati kao harmoničan i sretan. Tom glumom opteretit će si živce, ali neće dopustiti da itko zna da, po njihovu mišljenju, nisu uspjeli.

Čak i ako partner zahtijeva razvod, osobe u znaku raka na njega neće pristati već će svim silama pokušati spasiti brak. Razlog te grčevite borbe jest njihovo uvjerenje kako je obitelj najvažnija na svijetu i kako djeca zaslužuju biti okružena ljubavlju obaju roditelja.

Vodenjak
Vodenjaci slove kao najvjerniji partneri među svim zodijačkim znakovima. Iako je to pomalo kontradiktorno jer ljubomorno čuvaju vlastitu slobodu, oni iskreno vjeruju u zajedništvo.

Kada uđu u brak, vodenjaci to čine isključivo iz ljubavi, katkad previše idealizirajući svog partnera. No, s vremenom će postati svjesni mana svog partnera, što će u njima pobuditi nezadovoljstvo. To će pokušati kompenzirati na brojne načine, no nikako preljubom.

Vodenjaci će se boriti za svoj brak i obitelj koliko će god moći, no na kraju će ipak zaključiti kako je dobar razvod bolji od lošeg braka. To će ih uništiti, no duboko će u sebi biti svjesni da su donijeli dobru odluku i s vremenom postati one stare slobodoumne osobe.

Ribe
Ribe kao da čitav život čekaju da se vjenčaju i da njihova bajka počne, jer imaju zaista idealiziranu predodžbu o vječnoj ljubavi.

Nježne, izuzezno pažljive, ribe svakodnevnim sitnim znacima pažnje žele razveseliti svog bračnog partnera. Koliko god imali posla oko supružnika i obitelji, ribe će ih bespogovorno obavljati jer smatraju da to tako mora biti.

Kada dođe do komplikacija, riba to nikome neće reći jer će smatrati da je njezina krivica što je njezin partner nezadovoljan. Prelazit će i preko ružnih riječi i preko grubosti s usiljenim osmijehom na licu, iako će ju to veoma pogađati.

Ribe nisu sklone razvodu – one zaista vjeruju da je njihovo ‘da’ za sva vremena.

 
Podijelite članak