Portal 072info

NK Čelik: Memišević o dugovima, reprogramu i Emiru Spahiću

I pored teške situacije koja vlada u Zenici, kada su u pitanju sportski kolektivi, novi Upravni odbor NK “Čelik” uspijeva za sada izmirivati obaveze otkako je preuzeo ovaj klub.

Predsjednik Jasmin Memišević je izjavio za Radio ZENIT kako će danas biti isplaćena dugovanja kada je u pitanju igrački kadar.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Danas je isplata svih dugova kada je u pitanju igrački kadar. Kako je Upravni odbor došao na funkciju do dana današnjeg su izmirene sve obaveze tokom protekla dva mjeseca. Ono što smo imali dogovor sa igračima od dana našeg dolaska na funkciju gledamo da ispoštujemo”, kazao je Memišević.

U zeničkom klubu se nadaju da će se pitanje reprograma i otpisa dugova Čelika prema javnim preduzećima što prije riješiti, a novi direktor Đugum je jučer uputio pismo Poreznoj upravi u Zenici za organizovanje što hitnijeg sastanka kako bi se dogovorio reprogram.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako kaže Memišević u toku ove sedmice očekuju da mnoge stvari budu riješene.

Također, prema riječima Memiševića do kraja ove sedmice bi se trebao održati i sastanak sa bivšim igračem Čelika i reprezentacije BiH Emirom Spahićem.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zenit.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME