Portal 072info

NK Čelik: Oni koji pokušavaju unijeti nemir unutar kluba, u tome neće uspjeti

Nakon što se pojavila informacija da nogometaši Čelika nisu trenirali zbog neisplaćenih plata, iz kluba sa Bilinog bolja najavili su da će se to desiti u ponedjeljak.

Zanimljivo, samo nekoliko trenutaka kasnije, saopštenje je izbrisano sa zvanične Facebook stranice Čelika, a njemu je pisalo:

“Obzirom na niz neistina koje su objavljene vezano za isplatu igračima zbog koje nisu trenirali, NK Čelik vrlo jasno želi da javnost upozna da je isplata igračima spremna, da će ista biti izvršena u ponedjeljak, a razlog zašto nije izvršena u prethodni četvrtak pred Bajram je taj sto su pojedini segmenti koji su trebali da uplate sredstva našem klubu to učinili pred sam kraj radnog vremena, tako da banka nije uspjela da odradi svoj dio posla.

Molimo sve one koji objavljuju učestale negativnosti kada je riječ o našem klubu da poštuju osnovna pravila novinarstva i da kontaktiraju i klupske organe kao i sve sudionike određene priče pa da onda objave neku vijest. Ovako, iz ko zna kojih sitnih interesa pokušavaju da unesu nemir unutar struktura kluba što im do sada nije uspijevalo niti će uspjeti ubuduće”, saopšteno je iz NK Čelik.

Sport Centar

Podijelite članak