NK Nemila dogovorio kondicione treninge s najboljim trenerom, odlučno napadaju viši rang

NK Nemila u prethodnim godinama ostvarila je, prije svega, veliki infrastrukturni napredak, međutim, ovih dana poduzimaju se ozbiljne pripreme kako bi se upravo ovaj klub nametnuo kao ozbiljan favorit za prelazak u viši rang.

Osim toga, cilj NK Nemile je ovu sezonu završiti sa trenutnim rosterom, a potom od naredne sezone da pokušaju napraviti iskorak koji se zadnjih godina nikada nije mogao napraviti – plasman u viši rang.

Da su itekako istrajni u svojoj nakani da se plairaju u viši rang govori podatak da je NK Nemila dogovorio kondicione treninge sa najboljim trenerom Elvirom Krehmićem, jednim od najuspješnijih bh. sportista i najboljih bh. atletičara svih vremena. Treninzi sa nogometašima počet će odmah, što će definitivno doprinijeti da ova momčad bude maksimalno spremna za narednu sezonu.

Pored toga, dogovoreno je čak pet-šest pojačana, zvučnih imena, a što je svojevrsna uvertira da upravo nogometaši Nemile opasno napadnu viši rang takmičenja što je apsolutna opredijeljenost kluba na čelu sa Upravom. 

Prethodni članakUpitno da li će se tunel Zenica moći izvesti u skladu sa projektom
Sljedeći članakNedim Sladić novi je meteorolog Nove BH