NK Vitez svečano predstavio novog trenera

mise_vitez_ima_ekipu_za_sredinu_tabele_193337_117293_big

Nakon serije loših otkaza čelnici Viteza otkazali su saradnju Valentinu Plavčiću. Njegov nasljednik je Ante Miše bivši nogometaš i trener splitskog Hajduka koji je i svečano predstavljen u klubskim prostorijama. 

Predstavljanju trenera prisustvovali su članovi Uprave NK Vitez Slaven Garić, Vlatko Kafadar i Ivan Sajević.

O preuzimanju Viteza i očekivanjima u novom klubu bivša igračka legenda Hajduka i bivši trener ovog kluba Ante Miše kazao je sljedeće:

 “Prije svega želim se zahvaliti čelnim ljudima što su mene izabrali između nekoliko kandidata za novog trenera Viteza. Došao sam u jednu ambicioznu sredinu, Vitez je po prvi put u Premijer ligi, a ja ću uključiti sve svoje znanje i sav svoj trud maksimalno uložiti  u NK Vitez i pokušati napraviti što bolji plasman. Igrače sam već vidio na utakmici sa Zvijezdom i moram reći da je to jedna ekipa, koja, prema onom što sam ja vidio, zaslužuje daleko bolji plasman nego je to trenutno. Ekipa ima nekoliko odličnih pojedinaca, igrači iz zadnje linije su odlični u skok igri i nadam se da ću to sve uspjeti posložiti, te da krenemo prema sredini tabele, gdje je ovoj ekipi i ambicioznom klubu sigurno i mjesto. Osjećam jedno veliko zadovoljstvo i jedva čekam početi sa radom”.

Zadovoljstvo angažmanom Ante Miše u ime Uprave NK Vitez izrazio je predsjednik kluba, Slaven Garić.

“Želim dobrodošlicu našem novom treneru. Nadamo se da smo kao Uprava kluba napravili pravi izbor, kao i da će trener opravdati ukazano povjerenje. Što rezultat bude bolji sasvim sigurno ćemo biti sretni i mi, kao i naši navijači”, rekao je  Garić.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE