Nogometaši Čelika danas protiv Viteza u ‘gostima’ na stadionu Kamberovića polje

Nogometaši Čelika danas protiv Viteza u ‘gostima’ na stadionu Kamberovića polje

IMG_3798-300x193Danas će biti odigrano deveto kolo BH Telecom Premijer lige za nogometaše, a u sklopu kojeg će Vitez “ugostiti” nogometni klub Čelik.

Čelik je u posljednjem meču protiv Travnika remizirao, te u Zenici ostavio samo bod. Ovoga puta se očekuje daleko više od crveno-crnih, te većina smatra da ako nisu u stanju na domaćem terenu pobjediti Vitez za njih svakako nije Premijer liga.

Čelik je trenutno dvanaesti na tabeli, te je samo jedno mjesto ispred Travnika, a dva ispred Viteza. Naravno, podrška Čeliku ni ovoga puta neće izostati, te se očekuje veliki broj navijača na stadionu Kamberovića polje. 

Vlado Jagodić je izjavio da nije u stanju obećati pobjedu, jer ko zna šta se može dogoditi, ali svakako obećaje da će se momci boriti do zadnjeg minuta i dati sve od sebe da ponovo obraduju navijače. Kada je u pitanju odlazak Vlade Jagodića, to se neće desiti još jako dugo. Naime, Jagodić je potpisao ugovor na dvije godine, a kako i sam kaže: “Ne odlazim dok Čelik ne osvoji titulu”.

Mi se svakako nadamo da će za Čelik doći bolji dani, te da će kriza koja vlada među igračima biti prevaziđena i da će se probuditi prije proljetnog dijela, prije nego bude kasno za bilo šta.

Utakmica između Viteza i Čelika se igra u 15:30 na stadionu Kamberovića polje u Zenici.

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS