Portal 072info

Nogometaši Čelika otputovali na pripreme u Međugorje

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nogometaši Čelika završili su u Zenici prvi dio priprema za nastavak prvenstva i danas su otputovali u Međugorje, gdje će se uigravati i odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

Čelikovci će u Međugorju boraviti deset dana, do 12. februara, a na spisku trenera Nedima Jusufbegovića trenutno se nalaze 24 igrača. Stručni štab Čelika je na kraju zimskog prelaznog roka imao pune ruke posla, jer se u svlačionici pojavio puno veći broj nogometaša nego što to jednoj premijerligaškoj ekipi treba u prvenstvu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na put u Hercegovinu otputovali su golmani Branislav Ružić, Ratko Dujković i Semir Bukvić, Emir Jusić, Vernes Islamagić, Anes Duraković, Bojan Regoje, Dino Jurković, Safet Šivšić, Senad Husić, Eldin Mašić, Enis Sadiković, Duško Sakan, Semir Pezer, Aldin Šišić, Haris Hećo, Fenan Salčinović, Armin Duvnjak, Anes Haurdić, Danijal Brković, Tarik Adilović, Joco Stokić i Hanan Adilović.

Zbog povreda Jasmin Smriko i Ante Hrkać ostali su trenirati u Zenici i naknadno će se priključiti ekipi u Međugorju kada budu dovoljno spremni, kao i Haris Dilaver, koji je danas potpisao ugovor nakon povratka iz Grčke.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na nekoliko igrača koji su do sada trenirali s prvom ekipom trenutno se ne računa, tako će mladi golman Aid Vehabović biti posuđen ekipi FK Rudar iz Zenice, a Dženis Huseinspahić, Goran Popović i Almir Pliska mogu da bez obaveza nađu drugi klub.

U klubu još nisu uspjeli da naprave dogovor s iskusnim Aldinom Džidićem, zbog administrativnih problema, a za dan-dva biće poznat i status bivšeg reprezentativca Adnana Zahirovića, koji još uvijek pregovara oko inozemnog angažmana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)