8453544F 1CE7 43E4 9DF0 2A2AC31F8EC4
AUTOR: K.H.
DATUM: stu 18, 2021 @ 20:25
KATEGORIJA: Sport / Svijet
FIXGEHALT

Prošle sedmice francuski mediji objavili su šokantne vijesti o tome da je nogometašica PSG-a Kheire Hamraoui brutalno pretučena, a sada su se pojavile fotografije njene povrijeđene noge.

NER FIT

Prve informacije govorile su o tome da je još jedna igračica PSG-a Aminata Diallo naručila brutalno premlaćivanje saigračice zbog konkurencije u timu, ali optužbe su odbačene i istraga je nastavljena.

Hamroui je prevezena u bolnicu zbog povreda ruku i nogu nakon što su je dvojica izvršitelja ovog djela izvukla iz automobila nakon klupske večere.

Nešto kasnije objavljeno je da će u vezi ovog skandala biti ispitan Eric Abidal jer se njegovo ime veže za sam slučaj.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Naime, otkriveno je da je SIM kartica u Kheirinom telefonu bila na ime Erica Abidala, a Le Parisien navodi da bi i preljub mogao biti razlog incidenta. Navodno, Abidal i Hamroui imaju odnos koji je veći od prijateljskog.

“Moj napadač me udario željeznom šipkom više puta. Vidjela sam da je uglavnom bila usmjerena na moje noge i pokušavala sam se zaštititi rukama. Scena je trajala nekoliko minuta, činilo mi se kao vječnost. Potom su dvije osobe pobjegle automobilom “, rekla je Hamraoui policiji.

Nogometašica PSG-a trenutno je na psihološkom tretmanu zbog napada, a L’Equipe je objavio i fotografiju njene porvijeđene noge.

S teškim modricama, također ima ranu koja je otvorena, kao i manje posjekotine.

Hamraoui je zatražila da se poštuje njena privatnost dok istraga traje.

LIDER