Nošenje košulje u svakoj prilici

Woman-Man-White-Shirt-e1353927085503

Košulja se oduvijek vezivala za poslovni izgled, ali nije tako. Nošenje košulje je moguće u svim prilikama. Nošenjem košulje uvijek i svugdje pokazujute da ste modno osvješteni ali da u vama leži i određena doza ozbiljnosti.

Postoje više tipova košulja, najpoznatije i one koje se najčešće nose su casual stil, a onda je tu i ozbiljna košulja te klasična košulja. Ukoliko izaberete klasičnu košulju imajte na umu da klasika ne dozvoljava puno odstupanja, klasika je jednostavna, pa pri izboru klasične košulje imajte u vidu da hlače ili haljine moraju biti stroge linije.

Najpoznatije casual košulje možete kombinovati sa svim i svačim, zavisno od situacije, od onih za posebne prilike poput svadbe pa do onih koje možete svakodnevno nositi, bilo da je kafa, posao ili večernji izlazak u pitanju.

Prije svega po materijalu košulje možete zaključiti u koju svrhu ćete je nositi, da li je više za zabavu ili ozbiljne situacije. Košulje od prirodnih materijala kao što je pamuk odgovaraju svim odjevnim stilovima i mogu se nositi uz sve. Dok košulje od svile ili satena bolje idu za posebnije prilike.

Prethodni članakDio ruskog meteora na prodaju
Sljedeći članakO čemu žene lažu da bi zadivile muškarce