Nošenje košulje u svakoj prilici

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Woman-Man-White-Shirt-e1353927085503

Košulja se oduvijek vezivala za poslovni izgled, ali nije tako. Nošenje košulje je moguće u svim prilikama. Nošenjem košulje uvijek i svugdje pokazujute da ste modno osvješteni ali da u vama leži i određena doza ozbiljnosti.

Postoje više tipova košulja, najpoznatije i one koje se najčešće nose su casual stil, a onda je tu i ozbiljna košulja te klasična košulja. Ukoliko izaberete klasičnu košulju imajte na umu da klasika ne dozvoljava puno odstupanja, klasika je jednostavna, pa pri izboru klasične košulje imajte u vidu da hlače ili haljine moraju biti stroge linije.

Najpoznatije casual košulje možete kombinovati sa svim i svačim, zavisno od situacije, od onih za posebne prilike poput svadbe pa do onih koje možete svakodnevno nositi, bilo da je kafa, posao ili večernji izlazak u pitanju.

Prije svega po materijalu košulje možete zaključiti u koju svrhu ćete je nositi, da li je više za zabavu ili ozbiljne situacije. Košulje od prirodnih materijala kao što je pamuk odgovaraju svim odjevnim stilovima i mogu se nositi uz sve. Dok košulje od svile ili satena bolje idu za posebnije prilike.