Nova investicija Binga: “Dugo očekivani trenutak je konačno stigao”

Nova investicija kompanije Bingo na području grada Tuzla je stambeno-poslovni objekat na Pecari koja će doprinijeti novom izgledu ovog dijela grada.

– Dugo očekivani trenutak je konačno stigao – naveli su iz Binga.

Nalazi se na  izuzetno atraktivnoj lokaciji, u užoj gradskoj jezgri Tuzle. Nova Pecara donosi savremeno iskustvo stanovanja i vrhunski kvalitet življenja. Objekat čini 5 lamela različitih spratnosti, sa ukupno 176 stambenih jedinica – 20 garsonjera, 106 dvosobnih, 36 trosobnih, 14 petosobnih. 

U podrumu su obezbijeđene garaže i parking mjesta, dok dodatni komfor stanarima pruža hipermarket sa raznolikom i bogatom ponudom, smješten u prizemlju objekta. 

– Nova Pecara se nalazi u naselju Brčanska Malta, unutar prostorne cjeline Pecara 2. Svojom autentičnom formom unosi nove i inspirativne elemente savremene arhitekture u postojeće okruženje. 

Koncipirana je tako da zadovolji sve praktične potrebe svojih stanara i osigura najviši standard življenja. “Izrazito prozračni i osvijetljeni stanovi brižno su osmišljeni kako bi se osigurala visoka funkcionalnost prostora i maksimalan komfor. 

U skladu sa savremenim zahtjevima življenja, dnevni boravak, kuhinja i trpezarija objedinjeni su u jedinstven prostor bez zatvorenih pregrada i vrata, dok su sva kupatila komotna i moderno opremljena. Posvećena je najveća pažnja izboru materijala, kako njihovoj dugotrajnosti i funkcionalnosti, tako i cjelokupnom vizualnom doživljaju – navodi se na web stranici investitora. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE