Portal 072info

Nova opcija: Gotovo je sa kvadratima na Instagramu

nstagram je u pet godina postojanja ostao prilično vjeran načinima snimanja i dijeljenja fotografija po kojima je i postao prepoznatljiv, no čini se da je došlo vrijeme za promjene, piše Index.hr.

Popularna aplikacija sada uvodi mogućnost dijeljenja panoramskih i portretnih fotografija, a promjene u načinu pregledavanja fotografija bit će dostupne i iOS i Android korisnicima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dosad je, kada su bili u pitanju panoramski ili portretni načini snimanja, korisnicima bilo omogućeno da prilikom dijeljenja fotografije prilagode njene dimenzije, odnosno oblik, no to više neće biti potrebno jer aplikacija odsad podržava i druge formate – i horizontalni i vertikalni.

“Opcija koju smo dosad nudili nije bila dovoljna i došlo je vrijeme da korisnicima omogućimo da svoje fotografije više ne moraju ‘kidati’ i prilagođavati”, rekla je Instagramova menadžerica Ashley Yuki za Mashable.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Popularna aplikacija još uvijek ne nudi i mogućnost panoramskog i portretnog snimanja, a dijeljenje i pregledavanje zapisa snimljenih na ovaj način odnosi se i na fotografije i na videa.

ashleyyuki-27082015-skrin

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME