zoki spot1 750x355 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Šoumen Zoki Šumadinac u javnosti je zablistao sa pjesmom “Autotune”, koja je za veoma kratko vrijeme poprimila viralnu popularnost.

Saradnja sa Jelenom

Ovih dana završio je spot za novu pjesmu “Druga ravan”. Autor pjesme Jowke sound potpisao je i ovaj put kompletno autorstvo, kao i kod pjesme “Autotune” i naglasio da očekuje da će pjesma odlično proći.

Spot je rađen u produkciji Universal na više lokacija a forma spota je druga dimenzija. Reditelj Mario Milovanović istakao je da je saradnja sa Zokijem već tradicija i da su scenario koji je napisala Danka, glumci sproveli sjajno.

Saradnja sa glumicom Jelenom Govedarica i voditeljem i učesnikom “Zadruge 3” Stefanom Kandićem bila je neobično jednostavna i tekla neometano, što je dokaz profesionalizma aktera. Zoki Šumadinac nije krio zadovoljstvo zbog završenog projekta, ali ni ljubav prema učesnicima spota kada je i zaplakao od sreće.

Otkrio nam je da scenario spota govori o njegovoj dosadi na planeti zemlji i traženju interesovanja, gdje ga Bogovi, koje tumače Jelena i Stefan, posmatraju iz druge dimenzije ali i uhode i na planeti. Ipak, sve to biva samo san autentičnog i simpatičnog Šumadinca.

Iskustvo više

Govedarica je rekla da je sjajno raditi sa ljudima koji znaju šta žele kao što je Universal produkcija, ali i da je uživala snimajući spot jer ima neobičan scenario.

Kandić je potvrdio da se odlično snašao i da mu je ovo iskustvo više. Pjesma prijeti da stane rame uz rame sa pjesmom “Autotune” a već za nekoliko dana spot i pjesma biće na malim TV ekranima.