NOVA SAPUNICA MUJIĆ – DRAGOJEVIĆ: Emina i Biljana ulaze u Zadrugu 6, a za to će dobiti najveći honorar ikada

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Nastavak španske serije u kojoj su glavni akteri tokom „Zadruge 5“ bili Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car nastavit će se i na jesen ako je suditi po novoj ponudi koju su dobile zaraćene strane, a kojoj je veoma teško odoljeti s obzirom na to da se radi o vrtoglavim honorarima.

Kako Republika saznaje, pored bivših supružnika Dalile i Dejana, koji su pred kamerama išli od ljubavi do mržnje, oči u oči naći će se navodno i njihove majke Emina Mujić i Biljana Dragojević, koje su se preko medija napolju prepucavale dok je trajala čuvena saga, pa se, sudeći po svemu, očekuje spektakl.

Produkcija je navodno spremna da ove dvije porodice plati više nego Miljanu Kulić u jeku njene popularnosti kada se spekulisalo da se Nišlijkin nedjeljni honorar kreće između 2.000 i 3.000 eura.

– Dalilina i Dejanova porodica su u pregovorima. Samo njihovim majkama nuđeno je po 2.500 eura nedeljno, što je 10.000 eura mjesečno, a ako istraju do finala, to bi bila jedna pozamašna suma od 100.000. Teško da će i jedna od njih odoljeti ovoj primamljivoj ponudi, prije će biti da su spremne da jedna drugoj za te pare vade oči – tvrdi izvor, pa dodaje:

– Ne znam kako će sve to da izgleda kad se svi sretnu, ali bit će gusto! Emina je hirovita žena, Biljana je u stanju da ubije za svoju djecu, a svađe Dalile i Dejana već poznajemo. Njih dvoje su već imali dobar honorar i u narednoj sezoni može samo da bude još i veći. Šuška se da su za „Zadrugu 5“ dobili oko 150.000 eura zajedno.

Svet