Portal 072info

NOVA SARADNJA NA POMOLU: Amel Tuka u spotu pjesme “Speed” Jasmina Bigge

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zeničanin Jasmin Alić, zvani Bigga iz projekta u projekat pravi nove ideje, zanimljive, unikatne i poučne. Ovog puta, nakon pauze, radi kako na svom novom albumu, tako i na pjesmi pod nazivom “Speed”, gdje će glavnu ulogu u spotu zauzeti najbrži bosanskohercegovački atletičar, Amel Tuka.

Kako ističe mladi Zeničanin, u periodu mjeseca Ramazana ne želi ništa da radi, a već početkom augusta možemo očekivati ono što se čeka već neko vrijeme: “Već sam najavio izlazak novog albuma ”Radiant” za 25.august ove godine. Ovo je moj ubjedljivo najbolji album do sada. Koliko ja iščekujem taj trenutak kada ću podijeliti to sve sa strpljivom publikom je neopisivo, jer je album na potpuno drugom nivou od svega što sam prethodno izdao. Toliko toga je uloženo u ovaj projekat i toliko toga još planiram za njega. Dok je Ramazan u toku, držim mnoge detalje o albumu u tajnosti, jer ne volim da promovišem muziku u ovom periodu. Stoga, početkom augusta očekujte moje najveće djelo do sada”, ističe Bigga.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Kako smo već istakli radi se o pjesmi “Speed”, koja treba da predstavi priču o najbržem reperu, Biggi, a ujedno ukombinuje sa najbržim atletičarom Amelom Tukom, na što Bigga dodaje: “Speed” je pjesma koju već odavno najavljujem kao glavni singl za ovaj album. To je pjesma koja dokazuje moju prethodnu izjavu javnosti da sam najbrži reper na Balkanu, ali je za mene i mnogo više od toga. Iskreno, takvo predstavljanje sam započeo da bi raja počela obraćati pažnju, ali sada pokušavam više toga dokazati sebi, jer znam na kojem nivou mogu odraditi stvari i koliko ustvari mogu ponuditi svojom muzikom. Pjesma ”Speed” je upravo oličenje toga, samopouzdanje jednog izvođača u formi besprijekornog i brzog repa. A kako bolje da to ukomponujem u video nego sa našim najboljim i najbržim atletičarom? Imamo jaku interestantnu viziju za spot koji možete očekivati početkom augusta. Amel je super osoba i odličan saradnik. Bio je super susretljiv što se tiče snimanja ovog spota i jako mu se dopada to što smo spremili. Spot će raditi moji već dugogodišnji saradnici ”Epic Cinematography”, Dino Šehić i Jasmin Pivić iz Zenice.”

bigga amel

S druge strane, najbrži atletičar Amel Tuka, ističe da se raduje saradnji sa Jasminom, te očekuje pozitivne komentare od strane publike: “Bigga i ja ćemo to ako Bog da pokušat uraditi, pa vidjet ćemo kako će izgledati. Radujem se saradnji jer ja volim i podržavam sve što je pozitivno i dobro za naše društvo. Ranije sam snimao reklamu za jednu firmu, ali ovo će biti prvi put da učestvujem u ovakvom projektu. Vidjet ćemo kako će to izgledati kad se sve uradi jer Bigga je to već sve smislio, a ja mu naravno vjerujem”, ističe najbrži atletičar u Evropi, Amel Tuka za 072info.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Za kraj ove zanimljive priče pitali smo našeg Zeničanina, kada možemo očekivati neke od nastupa ili promocija novih pjesama i albuma: “Planiram dati ovom albumu promociju koju zaslužuje, i to na poseban način, a o tome ćemo uskoro. Za sada još ne znam koliko će mi moj posao kao profesora u školi dopustiti da nastupam po BiH onoliko koliko bih htio, ali ćete o svemu definitivno biti obaviješteni ukoliko budete pratili moj Facebook ili Instagram profil (https://www.facebook.com/AlicJasmin?fref=ts) (https://instagram.com/p/zpvR7iuPhn/)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jasminu i Amelu želimo mnogo sreće kako u privatnom, tako i u poslovnom životu, da u narednom periodu ostvare što bolje rezultate, te da njihov projekat uspije onako i kako su zamislili.

POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6