Nova sezona Stola za 4 ali u starom ruhu

Nova sezona Stola za 4 ali u starom ruhu

Koncept emisije „Stol za 4“ bio je promijenjen je zbog pandemije koronavirusa. Ekipa Obn Televizija odlučila je izbjeći rizike i snimati online izdanje zbog društveneodgovornosti koju ima TV stanica sa nacionalnom licencom . Kada se situacija s virusom popravila, odlučeno je ponovno vratiti najpopularniju domaću emisiju na stare staze slave.

Ekipa ponovno snima kod kandidata sa novom voditeljicom Elvisom Muratović, uz sve predostrožnosti vezane uz korona virus. Po reakcijama gledalatelja jasno je kako su to jedva čekali i da im se sviđa. Kandidati su također bili nestrpljivi da opet učestvuju u Stolu za 4 kakav je on oduvijek bio. 

Sada su svi oprezniji sa svim stvarima u životu, pa tako se i ovdje trudimo sve snimiti u terminu i ne zadržavati se previše na određenim lokacijama i sa puno ljudi. Neka su nova vremena i novi uslovi rada, pa je sve drugačije, kaže Elvisa.

Maja Munda je dugo vremena bila dio ekipe „Stol za 4“, ali sada će se pojaviti nova lica. Pored Elvise koja već vodi projeKt, pojavit će se još jedna voditeljica. Emisija će stići u sve krajeve BiH, gdje je već snimljen prvi dio nove sezone koja je upravo počela. Vrijeme je da mnogi TV debitanti pokažu svoje kulinarske sposobnosti. Svi se mogu prijaviti za sudjelovanje u emisiji putem otvorene linije 063 386 962, putem poruke ili vibera i whatsappa. Pobjednik svake emisije osvaja 300 KM,a svi koji sudjelju 100 KM. Tu su i vrlo vrijedna vrijedne robne nagrade naših sponzora koje kandidati dobijaju na ruke. Ekipa Stola za 4 očekuje sve raširenih ruku.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica