Portal 072info

Nova sezona “Teleringa” u programu OBN TV

U nedjelju 06.09.2015. od 14.15h u programu OBN TV starta nova sezona najpopularnijeg i najdugovječnijeg političkog talk show-a u BiH „Telering“ koji uređuje i vodi Mato Đaković. Mato će i u novoj sezoni voditi računa o realnim problemima građana, pokušati će dati odgovore na pitanja koja tište većinu stanovništva u našoj zemlji.

Mato Đaković je svjestan da dobar televizijski tok-šou čine: aktuelna tema i relevantan sagovornik a to će upravo biti i ove nedjelje, 06.09.2015. kada će ugostiti premijera Federacije i pokušati dobiti odgovore na sva pitanja koja bi premijeru postavio običan građanin. I u narednim emisijama Mato će ugostiti  aktuelna imena: Emira Kusturicu, Fahrudina Radončića, Milorada Dodika, Nermina Nikšića, Bakira Izetbegovića…..

Život piše teme, a institucije i sve brojniji istraživački centri koji su izvan medija otkrivaju stvari koje neki žele zataškati. Telering OBN TV će i u novoj sezoni upravo govoriti o tim temama jer za Matu Đakovića ne postoje tabui i teme o kojima se ne smije pričati.

Ne propustite pogledati Telering ove nedjelje, 06.09.2015.h od 14:15h samo na OBN TV!

Podijelite članak