Portal 072info

Nova sezona Zvezda granda u subotu na OBN-u

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Emitiranje prve emisije 12. sezone “Zvezde Granda” očekuje se s netrpljenjem. Najbolja zabava na ekranu koja je prošle godine porušila sve rekorde gledanost, vraća se u velikom stilu u subotu u 20 sati. Bez previše izmjena gledatelji će uživati u provjerenom show programu s najvećom tradicijom kada su u pitanju izbori za nova pjevačka lica.

Prema prvim informacijama i snimkama u novoj sezoni pravila će ostati ista, ali kandidate očekuje mala izmjena jer će tijekom nastupa nositi mjerač pulsa. U prvom krugu kandidati pjevaju po dvije pjesme i nalaze se iza zida na sceni. Članovi žirija ne znaju ni ime ni prezime kandidata, znaju samo je li djevojka ili dečko. Oni će ocjenjivati samo po dojmu o tome kako natjecatelj pjeva. I ove godine ćemo se družiti i sa tajnastvenim članom žirija koji će ravnopravno sa Jelenom Karleušom, Acom Lukasom, Marijom Šerifović, Draganom Stojkovićem Bosancem, Anom Bekutom i Viki Miljković ocjenjivati kandidate.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U trenutku kada član žirija glasuje za kandidata zid se spušta. Kada svih sedam članova žirija glasuju pozitivno kandidat izravno ide u naredni krug. Ako to nije slučaj, onda mu preostaje baraž na kraju emisije. Članovi žirija mogu promijeniti svoje mišljenje tijekom druge pjesme.

Na voditeljsku se poziciju, uz standardnog Voju Nedeljkovića, vratila Sanja Kužet.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)