Portal 072info

Nova skandalozna Facebook stranica: Za Bosnu bez hidžaba

Prije nekoliko dana otvorena je nova skandalozna Facebook stranica “Za Bosnu bez hidžaba”, a u opisu stranice navodi se “nema mjesta bulama u Bosni i Hercegovini“.

Autor stranice postavlja fotografije koja najgrublje vrijeđaju i ponižavaju pokrivene žene.

 

I dok neki posjetioci stranice su zgroženi ovakvim činom, drugi autoru ove stranice daju podršku poput jedne od posjetiteljica koja je pokrivenim ženama poručila:

“Kako vas nije sramota arabizirati Balkan guske jedne. Imate pustinju pa tamo haremujte, nesrećnice. Vi ste krive što su muslimani odgajani u uvjerenju da su žene slabije a zapravo smo i jače jer odgovornije i rađamo, i odgajamo a oni nam samo pomažu u toj funkciji“.

57ce83c6-305c-427c-8f73-206e0a0a0a64-3
57ce83c3-d930-4176-9b6f-207f0a0a0a64-4

Ista posjetiteljica je poručila drugim posjetiteljima: Možete komandirati svojim obrezatim debilima ali ostalima. Jok, dok je civilizacije islamofobija je najveći čin civiliziranosti…

Posjetilac koji se zgražava nad ovom stranicom poručio je autoru i posjetetiljima: “Allahova kazna je žestoka braćo i sestre ne obazirite se…“

– Jeste vi nenormalni opisati se ne može. Kojih 19 maloumnika je lajkalo ovu stranicu. Bože sačuvaj, komentar je jedne od posjetiteljica.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box