Novac “nije” prioritet: Miroslavu Iliću dovoljno 3.000 eura mjesečno

119720798 2832512063646929 1274931993190021271 n
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Miroslav Ilić dio je estrade decenijama, ali ne voli da se kreće u krugovima u kojima su omiljene teme vezane uz materijalno bogatstvo. Pjevač ističe da je sve što posjeduje zaradio svojim radom, ali o tome nerado govori. Novac “ne smatra” prioritetom i ne voli da se hvali onim što posjeduje.

– Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvijek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje – rekao je Miroslav i nastavio:

ČITAJ JOŠ:  Sela koja polako umiru: Fadil pamti i bolja vremena

Miroslav Ilić nije želio da priča o krizi na estradi. Nedavno se pisalo da je Ilić doživio predinfarktno stanje. Iako ga već mjesecima nije bilo u medijima, Miroslav nije želio da publika misli da je tome razlog loše zdravstveno stanje. Zato je poslao poruku svima da je dobrog zdravlja i da mu ništa ne fali. Činjenica je da ne nastupa i nema ga u popularnim emisijama, ali to je zbog pandemije Corona virusa.

– Nemam koncerte sada, ali radim svašta nešto. Snalazim se da ubijem vreme, kao i svi, uostalom – nedavno je rekao Miroslav za „Pink”.

ČITAJ JOŠ:  Japanci kupuju Viber

– Nezahvalno je sad bilo šta reći, tako je kako je. Kad prođe sve ovo, pričat ćemo o svemu – kratko je odgovorio pjevač na pitanje novinara.

GODISNJICA
MARKETING