Nove optužbe na račun Mustafe Alajmovića: Vrati mi 4.000 KM koje mi duguješ Mustafa…Reci ljudima da si dobio pare za bubreg

Screenshot 1 106
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Danas se na svom FB javno oglasio Emir Dizdarević, koji je u videu objavljenom na njegovom profilu optužio Mustafu Alajmovića iz Breze.

Tačnije tokom snimka Dizdarević je iznio velike optužbe na Alajmovićev račun, te ga optužio da mu duguje 4.000 KM.

“Posudio sam ti 10.000 KM od kojih sam ti halalio hiljadu. Do sada si vratio 5.000, ostale su ti još četiri hiljade”, govori Dizdarević u videu.

Podjestimo, Alajmović poznat bh. javnosti kao veliki humanitarac, a prije nekoliko mjeseci je objavljeno da je u Turskoj donirao bubreg jednoj Zeničanki.

Uz Allahovu pomoć da pomognem jednoj Zeničanki, jednom divnom insanu, nastavi životnu bitku. Ta životna bitka je počela kada su njoj oba bubrega otkazala. Ja sam se potrudio da uz Allahovu pomoć, jer smo slične krve grupe, da akobogda inšallah joj dadnem svoj bubreg – kaže Alajmović u videu.

Jedno vrijeme je bio u žiži javnosti zbog navodnih prevara koje kako je navedeno počinio novcem od donacija koje je dobijao.

Danas smo pozvali i Mustafu Alajmovića da nam prokometariše optužbe koje je Dizdarević iznio protiv njega. Alajmović nam se na početku razgovora požalio da je bolestan i da ima gripu. Međutim, u kratkom razgovoru koji smo sa njim obavili nije želio komentarisati detalje ovog slučaja, osim da će kako nam je rekao cijeli slučaj na kraju dobiti sudski epilog.

GODISNJICA
MARKETING