Novi detalji: Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić jednom uspio prevariti poligraf

porodica djokic dzonic
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Goran Džonić koji je uhapšen pod sumnjom da je oteo, a potom brutalno ubio svoje rođake tri člana porodice Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju u jednom trenutku je prošao poligrafsko testiranje.

Kako navodi tv Pink, budući da je Džonić dijabetičar, on nije pogodna osoba za poligrafsko ispitivanje, te da je tako uspio da “prevari poligraf”, piše Blic.rs.

Goran Đokić, kako se dalje navodi, bio je jako nepoverljiv, a od ljudi u u svom okrženju najviše povjerenja imao baš u Džonića koji mu je prao automobil u kojima je držao sef s parama.

Oni su se i rpivatno družili.

U prostorijama koje koristi Dzonić pronađeni su brojni dokazi koji upucćuju da je učestvovao u krivičnom djelu, te je kako se je na osnovu tih materijalnih dokaza i uhapšen.

Podsjetimo, osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić!

Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije, saznaje Blic.

Goran je, kako se sumnja, unaprijed sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gde će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog djla teško ubistvo.