prt scr straznjica
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Moda se dramatično promijenila, umjesto da se traže proljetne haljinice i cvjetne cipelice, žene sve više posežu za modernim tajicama, šlapama i pidžamama, a ove tajice su postale hit preko noći – doslovno.

Još jednom, tajice su postale vruća tema na TikTok-u jer su njihova svojstva podizanja stražnjice zapanjujuća. Ipak, 2020. je bila godina ‘udobnog odijevanja’.

A u današnjoj (ne)kulturi, u kojoj je isticanje stražnjice svjetska atrakcija, žene masovno kupuju ovaj model i potom snimaju muževe kada ih ugledaju u njima.

Ide druga godina koju su ljudi uglavnom proveli u svojim domovima, pa se je i stil odijevanja i popularnost određenih komada potpuno promijenila, piše 24sata.hr

@madibwebbthese came at the perfect time – I was feeling insecure today 🥺 #amazonleggings #tiktokleggings #famousleggings

♬ Quirky – Oleg Kirilkov

Već ranije smo pisali kako tone i tone neprodane robe stoje na skladištima svjetskih brendova, ali za proizvode poput tajica, trenerku i šlapa – 2020. godina je bila godina u kojoj su zaradili više nego ikad.

@jojohnsonoverbyReply to @sierramorriss I think pink is his color 👏 #flex #leggings #husbandandwife

♬ SexyBack (feat. Timbaland) – Justin Timberlake