Novi HP: Funkcionalan i elegantan

Novi HP: Funkcionalan i elegantan

hp-split-x2-b

Kompanija HP je predstavila HP ENVY Recline “sve u jednom” seriju računara, koja nudi impresivno iskustvo upravljanja dodirom. Inovativnim dizajnom proizvoda, novi HP sve-u-jednom računari omogućavaju korisnicima da pomijeraju uređaj po visini i po dubini, čineći interakciju jednostavnijom i udobnijom.

HP je također predstavio novo desktop kućište i nove monitore, kao i HP Split 2, odvojivi računar koji nudi punu funkcionalnost notebook računara, sa ekranom koji se odvaja i postaje elegantan tablet. Dodatno, HP predstavlja nove štampače koji omogućavaju korisnicima koji vode računa o troškovima, da se povežu sa svojim dokumentima na uređajima prilagođenim njihovim potrebama. HP Split 2 je prilagodljivi, dva u jednom odvojivi računar koji kombinuje snagu i prenosivost sa Microsoft windows 8 operativnim sistemom i snažnom trećom generacijom Intel Core familije procesora. Korisnici sada mogu da uživaju u visokim performansama ultraprenosivog notebook računara pogodnog za praktično svaki zadatak, koji može da postane i tablet veličine 33 cm (13 inča), pružajući mogućnost zabave, igranja igrica, gledanja video-materijala i još mnogo toga. HP Split 2 se pridružuje modelima HP SlateBook 2 i HP ENVY 2 u portfoliju HP-ovih odvojivih računara.

Bez obzira na to da li se koristi kao notebook visokih performansi ili kao tablet, živopisan HD ekran osjetljiv na dodir dijagonale 33,8 cm (13,3 inča) olakšava pregledanje i dijeljenje sadržaja, igranje video-igara sa prijateljima i porodicom, ili uživanje u muzici visokog kvaliteta, uz Beats AudioTM koji pruža najbolji zvuk i najbogatije audio-iskustvo na računaru. Opcioni hard disk u bazi proširuje kapacitet za skladištenje podataka, dok dvostruka baterija omogućava korisnicima visoku mobilnost.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica