Portal 072info

Novi iPhone stiže za nekoliko dana i imat će nešto što nema nijedan drugi telefon!

Arhiv

Apple će iPhone 6S i 6S Plus predstaviti 9. rujna, a kako se taj dan sve više bliži, na internetu se pojavljuje veliki broj informacija koje otkrivaju što bi najnoviji telefoni čuvene kompanije mogli imati.

Prema najnovijim informacijama, novi modeli iPhonea imat će kameru od 12 Mpix, umjesto dosadašnjih 8, ali i bolji procesor, više RAM memorije i ekran koji nema nijedan drugi telefon.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Promjena u rezoluciji kamere neće drastično utjecati na bolju kvalitetu fotografija, već će ona omogućiti snimanje videa u 4K rezoluciji.

Međutim, ovo nisu najveće promjene kada je riječ o kameri na novim iPhone uređajima. Naime, prednja će kamera dobiti bljeskalicu kako bi slikanje selfija bilo moguće i noću.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Apple će, osim poboljšane kamere, na novim modelima predstaviti i jedinstvenu Force Touch tehnologiju ekrana koja će displeju omogućiti detektiranje jačine pritiska. Ova tehnologija već postoji na Apple Watchu, a omogućit će veći broj funkcija.

Također se nagađa da će iPhone 6S i 6S Plus imati 2 GB RAM memorije, dvostruko više nego aktualni modeli, kao i novi A9 procesor koji bi trebao omogući i do 30 posto bolje performanse, piše Dnevno.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME