NOVI MITO U “ZVEZDAMA GRANDA”: Pjevačica iz Kaknja potkupila Mariju Šerifović

Ove subote počeo je treći krug „Zvezda Granda“, i Marija Šerifović odlučila je da je pravo vrijeme da publiku upozna bliže sa njenim kandidatima pa je zato snimila jednu od proba koju je održala prije nekoliko dana.

U Grandovom studiju okupio se određeni broj kandidata sa kojima je porazgovarala o utiscima iz prethodnog kruga očekivanjima od nastavka takmičenja.

Hamza Gušić otkrio je kako vrijedno radi i često nastupa, na osnovu čega je njegova mentorka zaključila da i dobro zarađuje, pa se našalila i upitala ga da li je donio mito, nakon čega je prasnula u smijeh.

– Stigao mito – vikala je dok je mahala kovertom i zasmijavala sve oko sebe nakon čega su uozbiljili stvar i prešli na probu pjevanja.

Jedna od kandidatkinja koja ima nevjerovatan talenat koji nije u potpunosti pokazala na sceni je Amina Jusić kojoj je prethodno pojavljivanje bilo napeto.

– Ne znam šta se kandidatima koji dođu na probu pjevaju super i onda dođu na emsiiju i …Ja apelujem javno na tebe – zapanjeno je rekla Marija koja od ove kandidatkinje očekuje da zasija na sceni kao što je i u njenom vlogu.

Vesela i nasmijana na probu je stigla Martina Jozinović koja je za Šerifovićevu imala posebno iznenađenje.

– Svaki put kad dođeš od sada pa nadalje ti mi ovako donesi po 4,5 komada i sve će biti u redu. Kod nas nema ovog soka, ovo je moj omiljeni koji mi je ona sada donijela – otkrila je Marija nakon što joj je kandidatkinja uručila sok, pa se nadovezala na njene riječi.

– Da bih mogla da prođem dalje – našalila se šarmantna Martina.

Kako su pjevali kanddati na probi i ostale detalje iz njihovih pojavljivanja koja niste imali prilike da vidite na malim ekranima pogledajte u videu ispod.

Grand