Portal 072info

Novi moderniji način stanovanja, Residence Zenica!

U potrazi ste za idealnim dvosobnim stanom sa prelijepom terasom na prvom ili na petom spratu sa panoramnim pogledom? Ne brinite, napravili ste prvi korak do ispunjenja Vaših snova! Dobro nam došli!

Stambeno poslovni objekat se nalazi u zeničkom naselju Crkvice ukupne površine 5.224m2. Lociran je uz Babinu rijeku duž koje se proteže šetnica sa jedne strane i miran dio stambenih zgrada i prostora za rekreaciju sa druge strane.

U neposrednoj blizini se nalaze svi potrebni sadržaju za vođenje ugodnog i mirnog života u što spada prostor za rekreaciju, sport, dječija igrališta, škola, šetnica, bazeni, dnevno snabdijevanje i sl.

Ukupan broj stambenih jedinica je 56 sa kvadraturama od 25m2 – 85m2  sa odličnim odnosom kvadrature i  iskorištenosti prostora. Residence je opremljen i  velikom podzemnog garažom sa ulaznom rampom i sigurnosnim vratima te sa stanarskim ostavama. 

Svi stanovi će imati imati termičku izolaciju od 15 cm, kvalitetnu PVC stolariju sa višekomornim sistemom profila, sa izolacionim staklima punjenih argonom, što objekat svrstava u visoki energetski razred. Svaki stan ima terasu ili lođu, a poseban akcenat stavljamo na stanove na mansardi sa velikim terasama i panoramnim pogledom.

Želite pametno da investirate Vaš teško zarađeni novac? Pozovite naše prodajne agente i uvjerite se u sve pogodnosti i prednosti novogradnje Residence Zenica.

Više informacija možete dobiti i na našoj novoj prodajnoj web stranici www.almystan.ba

Mob: +387 61 188 149 Tel: +387 32 446 073 WEB: www.almystan.ba

prodaja@almystan.bawww.facebook.com/ResidenceZenica

Podijelite članak
  • 56
    Shares

Počitajte još

VANDALIZAM U ZENICI: U Babinoj rijeci uništena kanta za smeće

072info

Zeničanki zapaljen Audi

Redakcija

Zenica: Potrebna radnica na poslovima usluživanja

Redakcija

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box