NOVI POSAO: Đus prima redovnu platu

Reper Ivan Ivanović Đus svojevremeno se oprobao u nekoliko rijalitija, ali sada kaže da je to za njega prošlost i ističe da vodi potpuno drugačiji život, te da mnogo vremena provodi na selu.

Budući da su muzičari već godinu dana spriječeni da rade, zbog pandemije koronavirusa, Đus je odlučio da sada radi kao voditelj, i od toga prima redovnu platu.

– U cijelom ovom bedaku dobio sam poziv da radim jednu emisiju i odmah sam pristao. Već četiri mjeseca primam platu na mjesečnom nivou i super mi je. Lijepo mi ide . Što se tiče rijalitija, zahvalan sam produkciji što me nije pozvala. Nije to za mene. Predaleko je otišla priča, nije mi više zabavno. Više ništa nema veze sa mozgom i ne vidim sebe u tome. To je moja ružna prošlost. Nije mi dobra ta varijanta, što ne znači da drugima nije. Neki se odlično snalaze u tome i pomaže im u životu – rekao je Đus za domaće medije.

On je istakao da od početka situacije sa koronavirusom izbjegava da boravi u Beogradu i da dosta vremena provodi sa porodicom u selu.

– Stalno sam na selu. Kad imam obaveza, onda budem u gradu radnim danima, pa vikendom odem i opustim se. Ali, sve više idem ka nekom mirnijem životu i to mi prija – rekao je reper.

IZVORPlus
Prethodni članakManje poznati, a korisni trikovi za Google Maps koje bi svi trebali koristiti
Sljedeći članakPANDEMIJA GENERALNE DIREKTORICE: Kako je Sebija za pet godina uništila zdravstveni sistem