Portal 072info

Novi slučaj u zeničkom naselju Odmut: Komšije pronašle novi leš

U zeničkom naselju Odmut pronađeno je beživotno tijelo starijeg muškarca, saznaje Avaz.ba. Prema prvim informacijama, stanari zgrade osjetili su neugodan miris koji se širio iz stana na sedmom spratu u kojem živi Adem, zvani Đuro, a potom su odlučili pozvati policiju.

Nakon intervencije policijskih službenika MUP-a ZDK, ulaskom u stan zatekli su njegov leš. Još nije poznat uzrok smrti, iako se pretpostavlja da se radi o prirodnoj smrti.

Adema su, kako nam pričaju komšije, poznavali svi. Često je bio u alkoholiziranom stanju, a što sumnjaju da bi mogao biti jedan od uzroka smrti da je, kako su kazali, pretjerao s alkoholom.

– Posljednji put smo ga svi vidjeli za Bajram. Inače je stalno ispred zgrade ili u haustoru. Pije. Bilo nam je čudno što ga nije bilo – komentirale su komšije.

Nakon uviđajnih radnji, bit će poznato više okolnosti o ovom događaju.

Podsjetimo, u ponedjeljak je također u ovom zeničkom naselju, u svome stanu, pronađen leš Jasmina Musića. Njegovo tijelo pronađeno je s ubodnim ranama. Obdukcijom je utvrđeno da se radi o samoranjavanju. Musić je iskrvario nasmrt.

Avaz.ba

Podijelite članak