Novi sukob između Šakire i Pikea

Shakira je jasna: želi napustiti Barcelonu i živjeti u Miamiju sa svoje dvoje djece, ali treba joj pristanak Gerarda Piquéa kako bi sinovi Milan i Sasha mogli napustiti Španiju, no vrlo je vjerovatno da će Piquetov odgovor biti “ne”, piše španska Marca.

Puno se šuškalo o razlazu Shakire i Piquéa, a glavni je razlog bila nevjera nogometaša Barcelone. Očekuje se komplicirana pravna bitka za skrbništvo nad njihovom djecom. Prema informacijama koje je objavio portal Informalia, kolumbijska zvijezda neće mirovati dok ne bude živjela u Miamiju sa svoje dvoje djece i učinit će sve što je potrebno da to i ostvari, uključujući i objavu izvješća koje sportaša vrlo vjerovatno neće ostaviti u dobroj poziciji. Piqué im, navodno, neće dopustiti da napuste zemlju, čak ni tokom odmora.

– Shakira neće stati dok se ne uspije preseliti u Miami i povede djecu sa sobom. To joj je glavni cilj, no ne može bez Piquéova pristanka, kojeg on neće dati. Čak ni nekoliko dana godišnjeg odmora, rekao je izvor medijima.

– Piqué neće dopustiti da ga Shakira odvoji od njegove djece. Ne želi da mu se dogodi ono što se dogodilo njegovom sunarodnjaku Nicolasu Vallejo-Nagera Colateu čija je žena otišla u Miami i koji nema drugog izbora nego živjeti u Miamiju ako želi vidjeti i provoditi vrijeme sa svojim sinom. On neće dopustiti Shakiri da se preseli njima, dodaje izvor.

I premda je zasad Piqué miran, s obzirom na to da njegova djeca ne mogu napustiti Španiju ako on to ne odobri, izvješće koje Shakira priprema i koje bi utjecalo na Piquéov imidž moglo bi omogućiti pregovore između njih.

Jutarnji.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE