Portal 072info

Novi trend nošenja vjereničkog prstena na malom prstu: Šta žene time poručuju?

Umjesto na domalom, sve češće vjerenički prsten žene širom svijeta nose na malom prstu. Zašto je to tako, i kakvu poruku dame koje to rade zapravo šalju? Tajna je otkrivena!

Mnogi su mislili da je u pitanju greška, međutim ispostavilo se da je upravo suprotno, i razlog je zaista divan. Simbolika vjereničkog prstena oduvijek je bila vezana za ljubav i poštovanje, ali žene su rješile da to podignu na sasvim nov nivo! Sada nose vjerenički prsten na malom prstu kako bi pokazale da biraju sebe i stavljaju sebe na prvo mjesto. Tako da se sada društvenim mrežama ,,šire” fotke sa pravim vjereničkim prstenjem, sa dijamantima, ali na malom prstu.

 ,,Ukoliko ne poštujete i ne volite sebe, ni drugima ne možete da pružite istinsku ljubav”, jedna je od životnih lekcija koje moramo da usvojimo prije ili kasnije. Zato je novi trend među ženama širom svijeta – nošenje vjereničkog prstena na malom prstu. Šta time žele da poruče? Da su nezavisne, da vole sebe, i da čekaju na pravu osobu, ali da to ne znači da se usput ne zabavljaju i same.

Slogan ovog prstena glasi:
,,Ja, (ime), zaklinjem se da ću svakodnevno da pošujem sebe, da biram sebe, da ne zaboravljam na sebe.”

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box