Portal 072info

NOVI TRETMAN MEZOPORACIJE U SALONU AYSUN: Iskoristite promotivnu cijenu od 35 KM

Frizersko-kozmetički salon Aysun i dalje nastavlja pratiti isključivo najbolje i svjetske tretmane, nastojeći tako pružiti sve usluge koje su neophodne onima koji vode brigu o svome izgledu. Tako je od sada u salonu Aysun dostupan sasvim novi tretman Mozoporacije, a koji ima za cilj:

– Uklanjanje i smanjenje bora
– Otklanjanje hiperpigmentacije
– Lifting, zatezanje i podmlađivanje kože
– Dubinska hidratacija

Mezoterapija je proces kojim se unose hijaluron, kolagen, vitamin C, a to su supstanice koje se prirodno nalaze u koži ali se starenjem gube, a samim tim koža gubi elastičnost.

Mezoporacija je mezoterapija bez igle, savremena, neinvazivna, klinički testirana bezbjedna metoda za njegu lica i tijela kojom se vrši unos aktivnih i visokomolekularnih sastojaka u dublje slojeve kože, koja upotpunosti zamjenjuje upotrebu igle.

Mezoporacija zasniva se na elektroporaciji i elektroosmozi čime se stvaraju mezopore / kanalići/ kroz koje se vrši unošenje bioaktivnih supstanci preko kože u dublje slojeve, postupkom dermoelektroporacije je moguće neinvazivnim putem preko kože, a ne ubodima igala u kožu i podkožno tkivo unjeti aktivne supstance kao što su hijaluronska kiselina, colagen, vitamini, retinol, aminokiseline i dr. Mezoporacija omogućava da se apsorpcija aktivnih supstanci hijalurona, colagena, vitamina i ostalih bioaktivnih stimulansa poveća i do 99% na dubini od 1 cm.

Tretman je potpuno bezbolan, brz, efekti mezoterapije su vidljivi odmah.

Regularna cijena tretmana iznosi 50 KM, a promotivna cijena novog tretmana u salonu Aysun za prvih pet koji se jave iznosi samo 35 KM!

Rezervišite svoj termin odmah putem Facebook stranice salona Aysun klikom OVDJE ili ih kontaktirajte na broj 063 292 094!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box