Portal 072info

Novi trik trgovaca, koji uzima sve više maha, prevršio svaku mjeru

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Kompanija Skinny Mirror iz Kalifornije ima novi revolucionarni proizvod, kojim trgovcima garantira mnogo veću prodaju proizvoda. O čemu je riječ?

Riječ je o ogledalu sa zakrivljenim staklom koje ljude čini mršavijima nego što jesu.  Cijena ovog revolucionarnog izuma kreće se od 165 pa sve do 5.000 dolara, ovisno o veličini i materijalu od kojeg je ogledalo napravljeno.

”Zbog tih ogledala ljudi se osjećaju puno bolje. Za trgovce to znači i mogućnost veće zarade”, objašnjava Belinda Jasmine, vlasnica i dizajnerica spomenute tvrtke.

Istraživanje koje je nedavno provedeno u jednoj trgovini donjeg rublja u Švedskoj pokazalo je očekivani rezultat. Oni koji su odjeću isprobavali ispred Skinny Mirror ogledala kupovali su znatno više stvari. Njih 88 posto kupilo je isprobani proizvod, u donosu na 73 posto onih koji su ga isprobavali ispred običnog ogledala.

Na tržištu već više od godinu dana

Ovo se ”čudesno” ogledalo na tržištu nalazi još od 2013. godine, i iako je isprava bilo namijenjeno kućnoj upotrebi, ubrzo je postalo hit među trgovcima. Većinom ga kupuju manje trgovine, no sada je tvrtka Skinny Mirroru u pregovorima s jedinim poznatim trgovačkim lancem.

Unatoč brojnim kritikama, Jasmine opravdava svoj izum naglašavajući kako svako njeno ogledalo ima vidljiv logo, po kojem se jasno vidi o čemu je riječ.

Podijelite članak