AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Aktuelne teme iz svijeta politike i kulture, zanimljivi gosti, ekskluzivni intervjui su ono što Telering OBN TV koji već godinama uređuje i vodi Mato Đaković čini jednim od najgledanijih političkih talk showa u Bosni i Hercegovini. U emisiji Telering političari nastupaju kao obični ljudi, bez cenzure i fraza.  Opušteno, bez tenzije, tako će biti i ove nedjelje 10.05.2015. u 14:25 kada će Mato Đaković ugostiti Hasana Čengića, jednog od osnivača Stranke demokratske akcije (SDA), bivšeg zamjenika ministra odbrane FBiH i pomoćnika komandanta Vrhovnog štaba Armije BiH i jednog od najbližih saradnika Alije Izetbegovića.

Od aprila mjeseca ove godine on je  naredne četiri godine predsjednik Sabora Islamske zajednice u BiH.O SDA, političkoj situaciji u BiH posebno nakon terorističkog napada u Zvorniku, Jačanju radikalnih grupa u BiH, Saboru IZ …

U ovonedjeljnom Teleringu možete čuti i koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše posljednjih dana priča, a najmanje zna. Mato Đaković pokušati će od svoga gosta saznati  gdje prestaje politička propaganda i lažna obećanja, a počinje stvarnost.

Ne propustite pogledati novo izdanje Teleringa u nedjelju 10.05.2015. od 14:25h samo na OBN TV.