NOVO NA FEJSU: Komentarisanje nikad bolje i lakše!

NOVO NA FEJSU: Komentarisanje nikad bolje i lakše!

Nakon nekoliko mjeseci testiranja, društvena mreža aktivirala je opciju kojom će dodatno olakšati komunikaciju. Sada je moguće da odgovori budu objavljeni ispod svakog komentara pojedinačno, a najpopularniji će biti pozicionirani na vrhu.

Fejsbuk je dodao novu opciju pomoću koje korisnici konačno mogu direktno da odgovore na komentare koji su ostavljeni na njihovoj stranici.

Nakon nekoliko mjeseci testiranja, društvena mreža aktivirala je opciju kojom će dodatno olakšati komunikaciju.

Sada je moguće da odgovori budu objavljeni ispod svakog komentara pojedinačno.

Takođe, biće dat prioritet komentarima na osnovu angažmana, pa će najaktivniji i najpopularniji biti na vrhu, prenose agencije. To će biti najkorisnije na profilima koji imaju hiljade onih koji ih prate.

– promjene će omogućiti direktno komuniciranje sa pojedinim fanovima. Uz to, stavljanjem aktivnih i popularnih komentara na vrh omogućavamo posjetiocima neke stranice da vide ono najbolje i najaktuelnije – poručili su iz kompanije “Fejsbuk”.

Za sada, promjene će funkcionisati samo na Fejsbuk stranicama, ali ne i na profilima. Mreža će omogućiti da ove opcije budu dostupne svim korisnicima koji imaju više od 10.000 fanova do 10. jula, ali je ostavljena i mogućnost da se one isključe ukoliko ih korisnik ne želi.

U budućnosti će ova opcija biti moguće i za Fejsbuk aplikaciju za smartfone.

Izvor: Telegraf

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica