Portal 072info

Novo otkriće u farmaciji: Ovo je najjeftiniji proizvod koji uništava ćelije raka

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kad se radi o sodi bikarboni, to je dobro proučena i shvaćena supstanca. Već decenijama se nalazi u širokoj upotrebi, čak i od strane onkologa. Soda bikarbona se rutinski primjenjuje kako bi se spriječilo da toksičnost hemoterapeutika i zračenja uništi bubrege pacijenata.

Više miliona ljudi u svijetu preventivno konzumira jone bikarbonata u vodi za piće. Pored toga ovo je i lijek koji se koristi kod kliničke acidoze kao i kod mnoštva drugih stanja. Pomaže da se svakog dana spasi nebrojeno mnogo života.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Jedan od razloga nastanka ćelija raka je promjena pH vrijednosti u organizmu ka kiselim. Naša ishrana igra važnu ulogu u održavanju povoljnih pH vrijednosti a veliki dio savremene prehrane dovodi do smanjenja pH vrijednosti što ometa ćelijske aktivnosti i funkcije. Pretjerano kiseli pH vodi ka propadanju ćelija, što na kraju vodi do ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što su rak, kardiovaskularne bolesti, dijabetes, osteoporoza i gastritis.

Soda bikarbona odgovorna je za transport kiseonika: širi krvne sudove i lakše otpušta kiseonik u tkiva, što znači da povećava pH vrijednost. Povišene pH vrijednosti urina spriječavaju kristalizaciju mokraćnih kanala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Utvrđeno je da mokraćna kiselina uzrokuje dijabetes, srčane bolesti, srčane udare, giht, bubrežne kamence. Takođe stvara otrovni spoj alkosan koji stvaraju gljivice, a to znači dijabetes i konačno rak, piše Kolektiv.me.

Oralnim uzimanjem, soda bikarbona izvlači uran iz bubrega, spriječava infekciju mokraćne bešike, giht, artritis, groznicu, a pomaže i aktivnost pankreasa za koji se zna da proizvodi najviše bikarbonata i koji je odgovoran za proizvodnju insulina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bez obzira ima li neko srčana ili neurološka oboljenja, rak ili teži oblik gripa konzumiranjem sode i magnezijum hlorida efikasno će odstraniti otrove i kiseline iz svih ćelija, tkiva i organa.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME