NOVO POJAČANJE ZA ZMAJEVE Mato Jajalo uskoro u dresu reprezentacije BiH!?

Mato Jajalo uskoro bi mogao zaigrati za reprezentaciju BiH. Veznjak Palerma već mjesecima pruža vrlo kvalitetne predstave u u italijanskoj Serie A, ali ga (s razlogom) i dalje nema ni blizu reprezentativnog popisa Ante Čačića.

Hrvatski selektor ima čitav niz kvalitetnih centralnih veznjaka (Modrić, Rakitić, Brozović, Badelj, Kovačić, Pašalić…), pojedinaca pored kojih se Jajalo ne može nametnuti.

Jajalo je rođen 25. maja 1988. godine u Jajcu, a igračku karijeru započeo je u Slaven Belupu. Seniorski nogomet zaigrao je još u Sieni, Kölnu, Sarajevu i Rijeci. Godinama je bio kapiten mlađih hrvatskih selekcija, dok je za A vrstu upisao tek dva nastupa. Zaigrao je u prijateljskim utakmicama protiv Argentine i Gibraltara, oba puta na travnjaku bio po 25 minuta…Igračke kvalitete 27-godišnjeg veznjaka izuzetno se sviđaju selektoru BiH Mehmedu Baždareviću koji već mjesecima razmišlja o “preotimanju” Jajala.

A kako zahvalni veznjak nikada za Hrvatsku nije nastupio u kvalifikacijskom dvoboju, još uvijek može promijeniti “nogometno državljanstvo”.

Čini se da će Jajalo to i učiniti, pa će već od početka novih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo zaigrati za Zmajeve, piše Goal.com.

Avaz

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”