NOVO: Reklamirajte se na LED displeju u Zenici, iskoristite promotivne cijene!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Agencija “072MEDIA” u Zenici od sada vam nudi i oglašavanje putem najsavremenijeg LED displeja koji se nalazi na izuzetno atraktivnoj i frekventnoj lokaciji uz magistralni put M-17, Gradsku arenu u Zenici, te najprometniji nadvožnjak u Zenici.

Radi se o displeju dimenzija 4800×2880mm, koji predstavlja moderni način oglašavanja u 21. vijeku putem kojeg vašu reklamnu poruku vidi na hiljade građana. 

Naime, osim brojnih pješaka koji koriste ovu dionicu puta, ogromna frekvencija vozila nadvožnjakom, valja istaći kako je ovaj displej pozicioniran i uz put M-17, najfrekventniji put u Federaciji BiH, kojim dnevno prođe hiljade automobila, kamiona i autobusa iz kojih se vidi vaša reklama. 

Pored navedenog, displej se nalazi u sklopu najposjećenijeg autoservisa “Strong” pa tako vašu reklamu vide i brojni kupci autodijelova ili građani Zenice i drugih okolnih općina i gradova koji održavaju svoja vozila upravo u servisu “Strong”. 

S obzirom na svakodnevne gužve u saobraćaju na ovoj dionici puta, naročito u vrijeme završetka radnog vremena (u periodu od 15 do 16 sati), kao i za vrijeme sportskih i drugih dešavanja u Zenici, lokacija ovog displeja predstavlja odlično mjesto za sve one koji žele unaprijediti svoje poslovanje i znaju šta znači investiranje u moderni marketing.

Iskoristite promotivne cijene oglašavanja na displeju, putem kojeg vašu reklamu vide hiljade građana dnevno, pozovite Agenciju “072MEDIA” i uvjerite se u produktivnosti modernog oglašavanja. 

Informacije na broj 061618772 ili putem maila [email protected].