Portal 072info

NOVO RUGLO U CENTRU GRADA: Zeničani osuđuju luna park na zelenoj površini

Foto: Facebook/Ismir Sačak

Zeničani danas putem društvenih mreža iskazuju veliko ogorčenje činjenicom kako je u centru grada, na zelenoj površini, počelo ‘instaliranje’ luna parka koji će nastojati animirati većinom mlađu populaciju.

Iako je godinama ranije luna park bio pozicioniran na Kamberovića polju, niko ne razumije kako se moglo doći do dozvole i da se ovakvo nešto uspije realizovati u strogom centru grada i to na zelenoj površini u blizini stambenih zgrada?!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tako se na društvenim mrežama mogu vidjeti komentari poput:

“Još nam je samo to trebalo u po grada” 

“A nama Zeničanima trebaju specijalne dozvole da održiš humanitarnu akciju, kamoli da ovako nešto napraviš… I svi je mogu dobiti osim nas domaćih… Ovo je ništa više nego žalosno i tužno! Sramotim se svog grada.”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Poklon gradskog vijeća – Teferič Grada Zenice 2014 … A gdje korida???”

Dok se građani smrzavaju u svojim domovima budući da je ponovo došlo do reduciranja grijanja, iako su radijatori više nego hladni, a zbog zagađenja i lažiranja podataka na displejima nisu u prilici ni izaći u ugodnu šetnju, nadležni su očito odlučili skrenuti pažnju sa problema zagađenosti, reduciranog grijanja i kolapsa Kantonalne bolnice Zenica na ovaj nesvakidašnji prizor u strogom centru grada…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Interesantno…

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME