Portal 072info

NOVO U STOMATOLOŠKOJ ORDINACIJI D&N: Plaćanje na rate, bez naknade i kamate!

Sponzorisana objava

Da Stomatološka ordinacija D&N svakodnevno nastoji zadovoljiti potrebe mnogobrojnih klijenata pokazatelj je još jedna inovacija, a koja će definitivno obilježiti kraj uspješne 2014. godine poslovanja ove ordinacije.

Budući da živimo u vremenu kada vlada teška ekonomska situacija, a da je odlazak kod stomatologa prijeko potreban za zdravlje ljudi Stomatološka ordinacija D&N pokazala je sluha za sve one koji nisu u mogućnosti plaćati stomatološke usluge, a voljeli bi svoj odlazak stomatologu realizovati čim prije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tako u vrhunskim uslugama, a još jednom podsjećamo da jedini u gradu vrše terapiju ozonom, možete uživati već danas, a ono što će obradovati sve one koji nisu u mogućnosti da na listu svojih prioriteta stave odlazak stomatologu jeste plaćanje preko Shopping kartice Raiffeisen banke na rate, bez naknade i bez kamate!

Kontaktirajte već danas Stomatološku ordinaciju D&N i rezervišite svoj termin, a ne zaboravite kako do kraja mjeseca decembra traje NEPONOVLJIVA AKCIJA u okviru koje ultrazvučno skidanje kamenca, pjeskarenje i poliranje zuba Air flow metodom plaćate umjesto 70 samo 50 KM, kao i to da na sve ostale usluge imate popust u iznosu od 10%!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Budite i vi dio velikog broja onih koji bez bojaznosti odlaze u stomatološku ordinaciju, te ih već sutra posjetite na adresi Crkvice – Lamela C1 (zgrada Solidarnosti) u Zenici, a svoj termin možete rezervisati putem broja telefona 032 488 028.

Osim toga, postanite njihov član oficijelne Facebook stranice klikom OVDJE i pratite mnogobrojne novosti poput akcijskih ponuda, nagradnih igara ili im se javite ukoliko želite čuti profesionalan savjet od strane najstručnijih stomatologa u gradu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

[Galleries 430 not found]

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME