NOVO U ZENICI: “Vanity lounge” – Savršeno mjesto za savršeni osjećaj ugode i zadovoljstva! (FOTO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

U Zenici je nedavno počeo sa radom potpuno drugačiji lounge objekat, a koji svojim jedinstvenim ambijentom, atraktivnom lokacijom, odličnom nargilom i ljubaznim osobljem plijeni pažnju brojnih posjetilaca.

Naime, u ljetnoj bašti nekadašnjeg “Randersa” na Bulevaru, ovog proljeća s radom je počeo “Vanity lounge”, a koji je za kratko vrijeme postao omiljeno mjesto brojnih građana ali i javnih ličnosti koje su prepoznale jedinstvenost ovog objekta.

Zavodljiva oaza dobrih ukusa i još bolje atmosfere, istinsko je osvježenje i idealno mjesto na kojem se na originalan način pristupa svakom segmentu modernog ugostiteljstva.

Tako ljetna bašta, koja se proteže uz rijeku Bosnu, predstavlja idealno mjesto za uživanje sa prijateljima bilo da se radi o jutarnjem, dnevnom ili pak večernjem izlasku.

Pored kvalitetnih nargila okusa, u ponudi su i osvježavajuća bezalkoholna pića, te obojeno pivo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Savršeno mjesto za savršeni osjećaj ugode i zadovoljstva, gdje će zasigurno svako moći pronaći nešto zanimljivo za sebe.

Kako to izgleda u novootvorenoj ljetnoj bašti, pogledajte u fotogaleriji?!

[flagallery gid=81]