Portal 072info

NOVOGODIŠNJA PORUKA KASUMOVIĆA Želim vam više veselja, zdravlja, sreće, optimizima… (VIDEO)

Nakon sedam godina, građani Zenice uživali su sinoć u javnom dočeku Nove godine gdje su ih zabavljali lokalni bendovi i popularne Divlje Jagode.

Zahvaljujući novoizabranom gradonačelniku, Fuadu Kasumoviću, i Zenica se može pohvaliti da je, nakon dugogodišnje pauze, imala proslavu najluđe noći na gradskom trgu.

Dokazujući još jednom koliko poštuje one koji su ga izabrali na proteklim lokalnim izborima, Kasumović se nekoliko minuta prije ponoći obratio svojim sugrađanima ali i gostima iz drugih bh. gradova, čestitajući im Novu godinu.

– U ime Gradskog vijeća, Gradske uprave i u svoje lično ime, u nastupajućoj godini želim vam više veselja, zdravlja, sreće, optimizima. Nadam se i boljem zaposlenju u ovom gradu. Na ovaj način pokazujemo da je i Zenice evropski grad. Hvala vam na divnoj večeri. U nadi da ćemo zajedno napraviti bolju Zenicu za bolji život svih nas, da ste mi živi i zdravi, i sretna vam Nova 2017. godina – kazao je Kasumović, a njegov govor ispraćen je s ovacijama i povicima “Fudo, Fudo”.

Potom je uslijedio spektakularni vatromet, a kako je to izgledalo sinoć na gradskom trgu, pogledajte u videoprilogu?!

 

Podijelite članak

Počitajte još

ZENICA: Javni poziv za podsticanje razvoja biljne proizvodnje

072info

Kasumović: Zenica prednjači u mjerama poduzetim na subijanju pandemije

Redakcija

Kasumović: Nije vrijeme za politizaciju, zadesio nas je zdravstveni problem

072info