Novost za igrače kladionice „Sport Plus“: Nadoplata računa bonom u bilo koje doba dana

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Svjesni potražnje i užurbanog načina života u BiH te tehnološkog napretka u ponudi igara na sreću, kladionica „Sport Plus“ uvodi mogućnost nadoplate korisničkih računa bonovima…

Igrači učlanjeni u Klub igrača „Sport Plus“ dobili su još jednu mogućnost za jednostavnije klađenje online. Naime, od danas im je omogućena nadoplata računa Kliker i Xbonom. Riječ je o pogodnosti koja igraču omogućuje uplatu i igranje online svih 24 sata dnevno, sedam dana tjedno, 12 mjeseci godišnje.

ČITAJ JOŠ:  BLACK WEEKEND – EXTRA SPORTS

Što to znači? 
Prije uvođenja ove mogućnosti igrači su račune mogli nadoplatiti isključivo dolaskom na uplatno mjesto kladionice „Sport Plus“. Radno vrijeme uplatnih mjesta bio je hendikep za sve one igrače koji su se htjeli kladiti i izvan radnog vremena kladionice, a nisu imali novaca na računu. Ubuduće neće imati taj problem. Svoj račun mogu nadoplatiti kupovinom Kliker i/ili Xbona na mnogobrojnim kioscima, benzinskim crpkama, u supermarketima…

Kako nadoplatiti račun bonom?
Igrači trebaju kupiti Kliker i/ili Xbon, na iznos koji žele, i 14-znamenkasti kod s bona unijeti u svoj korisnički račun, na meniju desktop ili web verzije stranice kladionice – opcija „uplata“.
I to je sve. Račun je automatski nadoplaćen.

ČITAJ JOŠ:   “PLANET OBUĆA ZENICA” - AKCIJA POPUST OD -20% NA SVE OD 21.03.2022. GODINE 

Kolika je provizija na uplatu?
Sportska kladionica „Sport Plus“ ne naplaćuje proviziju za nadoplate računa bonovima. Primjerice, ako nadoplatite 5,00 KM onda na svom računu imate raspoloživih 5,00 KM. Tako je za sve iznose bonova – nema provizije. Minimalni iznos bona za nadoplatu računa je 5, a maksimalna 100,00 KM.

Gdje kupiti bon za nadoplatu?
Bonovi se mogu kupiti na preko 5.000 prodajnih mjesta u Bosni i Hercegovini. Uglavnom su to benzinske crpke koje rade 24/7, supermarketi i trgovine, kiosci… Svako prodajno mjesto ima oznaku za prodaju Kliker i/ili Xbona.

ČITAJ JOŠ:  AS PRODUKCIJA: Doživite magično vjenčanje, prvi ples po oblacima sa prskalicama, po najpovoljnijim cijenama na tržištu!

Kako postati član Kluba igrača „Sport Plus“?
Svoj račun možete otvoriti jednostavnom registracijom na www.sportplus.ba ili se registrirati na jednom od preko 420 uplatnih mjesta ove kladionice.

GODISNJICA
MARKETING