Portal 072info

NS BiH: Obavljeni razgovori sa Sliškovićem, Baždarevićem i Okukom

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U skladu sa nadležnostima utvrđenim odlukom Izvršnog odbora NS/FS BiH,  Komisija ovlaštena za utvrđivanje prijedloga kandidata za selektora  „A“ reprezentacije BiH nastavlja aktivnosti prema definisanom planu, koji u ovoj fazi podrazumijeva neposredne razgovore sa potencijalnim kandidatima, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH, prenosi bh. novinska agencija Patria.

– Poslije  okončanih pregovora sa Vahidom Halilhodžićem, članovi Komisije  razgovarali su još sa Blažom Sliškovićem, Draganom Okukom i Mehmedom Baždarevićem, a narednih dana bit će organizovani i sastanci sa ostalim kandidatima, a shodno procjeni Komisije. Potrebno je još jednom naglasiti da je u NS/FS BiH pristigao veliki broj kandidatura za  mjesto selektora, te da iz razumljivih razloga neće biti moguće obaviti razgovore sa svim aplikantima. Međutim, sigurno je da će nadležni organi voditi računa o referencama kandidata, kao i ispunjavanju neophodnih kriterija i standarda NS/FS BiH  -saopćeno je.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Komisija će preduzeti sve potrebne korake kako bi blagovremeno pripremila prijedlog kandidata za selektora, koji će biti dostavljen na razmatranje i odlučivanje Izvršnom odboru NS/FS BiH.

nap.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME