Portal 072info

O čemu maštaju horoskopski znakovi: Ovan o putovanju, Lav o profesionalnom uspjehu

Ako muškarac Blizanac zamišlja da je Petar Pan, onda žena Blizanac mašta biti Zvončica koja svuda stiže, ali se ne zadržava dugo …

Ovan: mašta o putovanju na najudaljeniju točku na planeti jer baš tamo još nitko nije bio. On jednostavno mora pokuša pa kud puklo da puklo! Žena Ovan mašta o neustrašivom i neodoljivom pustolovu koji će je “oteti” usred bijela dana i odvesti u nepoznatom pravcu.

Muškarci sanjaju o odlasku na utakmicu svog omiljenog kluba koju nikako neće propustiti, pa makar zato ne spavali tri dana. I tada na nekoj sportskoj tribini u nekom dalekom gradu, ugledat egzotičnu ljepoticu iz svojih dječačkih snova, baš u trenutku kada čitav stadion bude odzvanjao od vike i aplauza oduševljenih navijača.

Bik: osim što mašta o tome da uvijek ima puno novaca, Bik sanja io velikoj obiteljskoj kući s prostranim vrtom i travnjakom po kom trčkaraju djeca, dok on s društvom pravi roštilj i pijucka pivo. Žena rođena u ovom znaku mašta o vikendu ili odmoru negdje na selu ili u prirodi, okružena članovima obitelji s kojima će uživati ​​u domaćim specijalitetima, pretresti sve obiteljske teme i ugostiti prijatelje. Najveći hedonista od svih znakova, Bik, sanja o mogućnosti da može svima pokazati kako treba uživati ​​u onome što čovjek ima ili što je on stekao, a to obično kod Bika nikada nije malo.

Blizanci: kada bi dan, ili bolje reći noć, bila dovoljno duga da Blizanci mogu provesti neograničeno vrijeme na Internetu, uz igrice, “guglovanje” i “četovanje”, njihovoj sreći ne bi bilo kraja! Muki Blizanci maštaju o tome da mogu spavaju u bilijar-klubu, neprekidno borave u kladionici, a kad napokon navečer stignu kući, naruče pizzu i smjeste se ispred televizora.

Ako muškarac Blizanac zamišlja da je Petar Pan, onda žena Blizanac mašta biti Zvončica koja svuda stiže, ne zadržava se dugo, a putuje (u svom novom talijanskom automobilu) s jednim, telefonira drugom, dok misli na trećeg udvarača.

Rak: ovaj znak najviše mašta, iako je zapravo vrlo praktičan. On priželjkuje mnogo više uzbuđenja nego što bi se to na prvi pogled za njega moglo reći. Njegovi snovi i maštanja imaju veze s brzom vožnjom u najnovijem modelu sportskog automobila i putovanjem u neku prekookeansku zemlju ili grad u blizini nekog jezera gdje bi mogao upoznati ljepoticu bujnih oblina iz svojih najsmjelijih snova.

Žena rođena u ovom znaku mašta o maskiranom zavodniku (kolegi ili susjedu) koji se noću penje do prozora njezine sobe i odvodi je sa sobom u noć, dok ona pretrnula od uzbuđenja, misli da sve to sanja.

Lav: cilj svih njegovih maštanja svodi se na jedno – da bude uspješan, ali ne samo u profesionalnom smislu, već da može uskladiti svoj posao s obiteljskim obvezama. Jer, kao što mu je stalo do karijere, Lav također voli voditi računa o svojoj obitelji, partneru, djeci i kućnim ljubimcima (posebno mačkama).

Žena rođena u ovom znaku sanja o toplom obiteljskom gnijezdu koje će biti njezina oaza iz snova iu kom nikome neće ništa nedostajati, jer će se ona osobno pobrinuti za to! Lav također mašta da svojoj djeci omogući najbolje uvjete za školovanje, bavljenje umjetnošću ili sportom koji vole.

Djevica: sve ono što nije stigla za vrijeme radnog tjedna Djevica mašta završiti tijekom vikenda ili odmora. Partneru će “dati slobodan dan”, djecu će poslati na satove jezika, slikanja ili sviranja, rodbini će reći da želi odmoriti, a ona će s užitkom i detaljno prionuti na sređivanje nereda na svom radnom stolu ili u radionici (napraviće napokon red u kutijama za alat), kuhinji ili ostavi (složit sve začine i teglice po odgovarajućim bojama).

Ali, kada sve dotjera tako da bude “pod konac”, zadovoljna Djevica dohvatićemo najnoviji modni časopis ili omiljenu knjigu, i Zasladit se – čokoladom.

Vaga: uvijek mašta o ljubavi, pa svoje snove “primjenjuje” i na javi. Kad god može! Vaga voli uživati. Pa neka su u pitanju i sitnice, ona ih postavlja na “prijestolje” svojih maštarija. Ona obožava izlazak u nov egzotični restoran s prijateljima, na otvaranje izložbe ili tjedna mode i misli “eto prilike za nova poznanstva, druženja i zašto ne – ljubavi”.

Žene Vage maštaju o zgodnim sportskim tipovima koji će ih oboriti s nogu svojim načinom udvaranja, dok muškarci Vage sanjaju o modelima s naslovnica modnih magazina koji će skliznuti pravo u njihov zagrljaj.

Škorpion: mašta o tajnoj ljubavnoj vezi sa seksepilnom osobom koju svakodnevno viđa u svom susjedstvu, na poslu ili u obližnjoj trgovini. To što ona i ne pomišlja da je predmet njegovih snova se Škorpionu još više sviđa. Tada Škorpion počinje joj šalje znakove na koja ona rijetko kad uspijeva ostati ravnodušna.

On nju već zamišlja u čizmama od zmijske kože s visokom potpeticom, a ako je Škorpion žena – predmet njenih skrivenih želja je buntovan, mačo-tip, odjeven u kožnu jaknu, hlače i kaubojske čizme koji će je “natjerati” da se u potpunosti podčini njegovoj volji.

Strijelac: iako Strijelac često putuje, on o tome najviše i mašta, au ta maštanja naravno uključen je i najnoviji model sportskog automobila. Sanja o odlasku u zemlju u kojoj nikada ranije nije bio i tamo upoznaje tajanstvenu strankinju koja će ga toliko zaintrigirati da neće prestajati misliti na nju.Žena Strijelac vječito žudi da otputuje, sama ili s prijateljima i uživa u istraživanju novih predjela i upoznavanju novih običaja bilo da ispija beduinski čaj u Egiptu, obilazi Budimpeštu ili uživa u ritmovima Kube. Ona će s uživanjem uraniti, spakirati svoju torbu i krenuti u novu pustolovinu.

Jarac: obožava luta, makar u mašti, u neistražene i nedostupne dijelove svijeta u kojima nikad nije bio ili o kojima je čitao u dječjim pustolovnim romanima. Žena rođena u ovom znaku sanja da se nađe usred neke velike međunarodne istraživačke ekspedicije u Africi, odjevena u safari-odjeću, “zakamuflirana” velikim naočalama za sunce.

Tamo upoznaje tajanstvenog stranca koji radi na tom važnom projektu. Muškarac Jarac stalno priželjkuje da nađe malo slobodnog vremena za dogovor s izdavačem u vezi s knjigom koju već duže vrijeme ima u planu ili za odlazak na izlet s prijateljima iz planinarskog kluba.

Vodenjak: muškarac Vodenjak mašta o tome da kupi najnoviji model mobitela koji niste vidjeli ni u jednoj televizijskoj reklami, ali i da se napokon pozabavi s dijelovima za svoj auto koje je uspio nabaviti na sajmu ili preko prijatelja, a zatim s tim istim prijateljima produži navečer na piće i ostane do jutra u nekoj diskoteci.

Nije da on to i ne radi, ali dan je tako kratak! Žena Vodenjak mašta o upornom, dosljednom, tradicionalnom, patrijarhalnom (i bogatom) muškarcu kom neće moći odoljeti čak i ako bude morala ga povede na koncert svoje omiljene grupe ili u kupovinu.

Ribe: maštaju o odmoru na rajskom otoku iz (njihovih) snova u hladu palmi ili na nepreglednoj, bijeloj pješčanoj plaži u mediteranskom mjestu kao iz bajke gdje miriše borovina, dok one pijuckaju aromatični koktel koji im je poslužio zgodni konobar ili konobarica odjevena u havajsku suknjicu .

Muškarac rođen u ovom znaku sanja o noćnom provodu na plaži, dok valovi zapljuskuju obalu na koju je doveo neku egzotičnu ljepoticu koja je baš njemu tog dana na plaži uputila dug, sanjalački pogled. Žena Riba sanja o muškarcu punom romantike (i novca) s kojim će se iskrasti u noć, a da nikome za to i ne kaže.

Ovaj tekst preuzet je sa stranice Lovesensa.
Podijelite članak